V centru města leželi dva bezdomovci, jeden pomočil lavičku
Bezdomovec v Masarykově ulici měl i svůj kočárek. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Dva bezdomovci leželi v neděli odpoledne na různých místech v centru města, jeden se dokonce rovnou vleže vymočil ve spánku pod lavičku. U obou zasahovali strážníci Městské policie Ústí.

První z bezdomovců ležel ve Velké Hradební ulici. Obtěžoval i kolemjdoucí lidi na nedělní procházce. Jeden z nich zavolal na tísňovou linku městské policie. Strážníci přijeli a z místa ho vykázali.

Druhý ležel jen o kus dál v Masarykově ulici. „Spal na lavičce a přímo pod sebe vykonal svou tělesnou potřebu,“ informoval Jan Novotný z Městské policie Ústí nad Labem. Strážníci si ho všimli během své pochůzkové činnosti. Opilého bezdomovce probudili a z místa ho vykázali. Ještě předtím ho donutili, aby po sobě uklidil veškerý nepořádek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru