Václav Moravec bude ve středu debatovat se studenty v Ústí
Václav Moravec. Foto Česká televize
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Novinář a známý moderátor České televize Václav Moravec bude tento týden besedovat se studenty a dalšími zájemci v Ústí. Beseda proběhne ve středu a má název Fake News: Pravda, lži a polopravdy ve veřejném prostoru.

Začátek je ve středu 25. dubna v 15 hodin v zelené aule v kampusu UJEP. Besedu pořádá Filozofická fakulta UJEP ve spolupráci s Českou televizí. Dalším hostem bude Hana Andělová, vedoucí dramaturgyně zpravodajství ČT. Ústeckou fakultu v debatě zastoupí politolog a filozof Daniel Kroupa, který už je také známý z médií.

„Je to již druhá akce, kterou s Českou televizí pořádáme. V loňském roce měli naši studenti možnost diskutovat s redaktory zpravodajství ČT o tom, jak se připravuje volební zpravodajství. Tyto besedy považujeme za zajímavý formát, který je přínosný nejen pro studenty politologie a společenských věd,“ uvedla děkanka filozofické fakulty Michaela Hrubá. Kromě vysokoškoláků byli na středeční besedu pozváni i studenti středních škol. Zúčastnit se mohou případně i jiní zájemci z řad veřejnosti.

Václav Moravec se narodil v červnu 1974. Má titul PhDr., sám i vyučuje na vysoké škole - Karlově univerzitě. Jako politický novinář a moderátor je nejznámější díky svému působení v diskuzním pořadu Otázky Václava Moravce, který vede už od roku 2004.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru