Cyklobus jezdí na Severní Terasu zdarma
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Severní Terasa – Sjet pěkně z kopce dolů, pak se napojit například na cyklostezku a užít si krásný výlet na kole podél řeky Labe. Zpátky se nechat vyvézt na Severní Terasu pěkně pohodlně cyklobusem zdarma. Tuto možnost nabízí od soboty 28. dubna cyklistům ústecký Dopravní podnik.

Pro milovníky rekreačního sportování na jízdním kole zavedl spoj, který jezdí ve dnech volna od Krajského soudu na Severní Terasu až do zastávky Orlická. Cyklobus ze stanice Krajský soud vyjíždí o víkendech v 16.30 a 18.00 hodin. Další nástupní stanicí je zastávka Divadlo. Cyklobus na Severní Terasu ukončí svůj provoz 30. září.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru