Střekovský bleší trh pomůže ústecké dětské klinice
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Park Tomáše Garrigue Masaryka bude v neděli 6. května v dopoledních hodinách patřit prvnímu letošnímu Střekovskému blešímu trhu. Střekovské matky se rozhodly při této akci podpořit ústeckou dětskou kliniku. V rámci blešího trhu proběhne dobrovolná sbírka povlečení do postelí pro malé i dospívající pacienty hospitalizované v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, která spadá pod Krajskou zdravotní.

Dárci budou moci povlečení během blešího trhu odkládat na označené místo. Povlečení musí být čisté, zachovalé, nejlépe ve standardních rozměrech (malá postýlka - peřinka 100 x 135 cm, polštář 40 x 60 cm, velká postel - peřina 140 x 200 cm, polštář 70 x 90 cm) bavlněné, krepové, mikroplyšové, flanelové, na motivu nezáleží.

Střekovský bleší trh začíná v 10.00 a končí ve 12.00 hodin. Prodejcům stačí si přinést deku, stolek, za místo se nic neplatí. Sousedská kavárna u Ženy za oknem bude opět v provozu. Návštěvníci se mohou těšit na koláče, kávu a další dobroty.

V případě špatného počasí se bleší trh i dobrovolná sbírka přesouvají na 3. června 2018.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru