Vandal v noci strhal antény z více než třiceti aut
Ilustrační foto pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí – Antény pro příjem rádií ze 33 aut strhal nebo odšrouboval zatím neznámý pachatel nebo pachatelé v noci na úterý. Možná se vraceli z oslavy čarodějnic. Vandal či vandalové řádili ve Vinařské ulici. Policie po nich pátrá.

Škoda dosáhla kolem dvaceti tisíc korun. „Případ vyšetřují všebořičtí policisté a podle dosavadních poznatků pracují s verzí, že pachatel bydlí někde v okolí,“ uvedla Veronika Hyšplerová, mluvčí Policie ČR Ústí.

Policisté žádají i veřejnost o možnou pomoc. „Pokud jste si v průběhu noci v okolí Vinařské ulice něčeho podezřelého všimli, ozvěte se prosím na linku 158 nebo na jakékoli policejní služebně,“ vzkazuje Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru