Tip pro státní svátek: Zábavný den u Labe - Otevírání řeky
Otevírání řeky loni v květnu: do programu se zapojili i strážníci s policejní loďkou. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Kam se vydat o blížícím se státním svátku, který bude pro mnoho z vás posledním dnem prodlouženého víkendu? Jeden tip tu máme: pěkný zábavný den se dá strávit na Střekovském nábřeží, kde proběhne oblíbené Otevírání řeky.

Letos jde o třetí ročník tohoto setkání, které pořádá Městský obvod Ústí nad Labem – Střekov. „Tradičním termínem je vždy státní svátek 8. května,“ uvádějí pořadatelé.

A na co se návštěvníci mohou těšit? V programu jsou například sokolníci, šermíři, koníci, opičí dráha pro děti, projížďky lodí po Labi, informační stánek rybářů, ukázky práce záchranářů, občerstvení, hudba a mnoho další zábavy.

Program je připraven od 14 hodin, skončit by měl přibližně kolem 18. hodiny. Vezměte děti a přijďte se podívat!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru