Policisté pátrají po muži, který se snažil vyloupit večerku
Pokud poznáváte muže na snímku vlevo, kontaktujte policii. Foto Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí – Peníze chtěl ukrást z večerky ve Staré ulici v Ústí zatím neznámý mladý muž. V ruce měl nůž a zastrašoval jím prodavačku. Policie po něm pátrá. Žádá o pomoc i veřejnost, zveřejnila snímky pachatele z kamerového systému.

Muž vstoupil do obchodu ve Staré ulici 20. dubna kolem 19.45 hodin. „S nožem požadoval po prodávající ženě finanční hotovost z pokladny. Následně se tuto pokladnu pokoušel i sám otevřít, což se mu ovšem nepodařilo. Z regálu tedy sebral čtyři krabičky cigaret a z místa utekl,“ popsala událost Veronika Hyšplerová, mluvčí Policie ČR Ústí.

Pachatelem je podle policistů muž ve věku 20-25 let, vysoký 175-180 cm. Má štíhlou postavu, bílou pleť, hnědé nakrátko střižené vlasy a kulatý obličej. Na sobě měl černé kalhoty, černou bundu s kapucí s modrou nášivkou na zádech a pod krkem, modré tričko s límečkem, černobílé sportovní boty a černé sluneční brýle.

„Pokud byste pachatele poznali nebo mohli sdělit i jiné informace k případu, které by pomohly policistům, zavolejte na linku 158 nebo je sdělte jakékoli policejní služebně,“ uvedla Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru