Je libo kávičku? V parku přibude stánek s občerstvením
Ilustrační foto pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Stánek s občerstvením bude nově zřízen na oblíbeném odpočinkovém místě v centru Ústí nad Labem – v rozlehlých Městských sadech. Provozovatelem bude společnost Osvěžovna s. r. o. Záměr i smlouvu o pronájmu schválila v květnu rada města.

„Stánek bude provozován jen sezónně, pravděpodobně od května do listopadu. Otevřen bude od 8 do 21 nebo 22 hodin,“ informovala Romana Macová, mluvčí Magistrátu města Ústí nad Labem.

Do parku chodí rodiče s dětmi, studenti, senioři, rekreační sportovci. „Každý návštěvník si bude moci na lavičce dát kávu, oplatku nebo jiné občerstvení ze stánku,“ uvedla Romana Macová. Podmínkou města však podle ní bude dodržení zákazu pití alkoholu na veřejném prostranství, což se týká i parku.

Stánek bude vytvořen z lodního kontejneru o rozloze 6 x 3 metry, bude obložen dřevem a umístěn na okraji zpevněné plochy u kašny, dodala Romana Macová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru