Zubní pohotovost v Ústí nad Labem mění ordinační hodiny
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na nové ordinační hodiny zubní pohotovosti od 1. června letošního roku upozorňuje Krajská zdravotní, která akutní stomatologickou akutní péči v Ústí nad Labem provozuje. Zubní pohotovost funguje při oddělení ústní, čelistní a obličejové chirurgie v ústecké Masarykově nemocnici a sídlí ve zdravotním středisku Mírová 8 na Severní Terase.

Nové ordinační hodiny jsou v pátek 16:00 až 19:30 hodin, kdy poslední pacient bude přijat k ošetření v 19:15 hodin. V sobotu, neděli a svátek jsou dveře pacientům otevřeny od 8:00 do 18:00 hodin. Poslední pacient zdravotníci přijmou k ošetření v 17:30 hodin. Telefon na ústeckou zubní pohotovost je 477 117 898.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru