Vstup pro děti na koupaliště v Brné bude zdarma. V plaveckém areálu na Klíši dostanou sladkost
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Udělat radost malým návštěvníkům na Den dětí se v těchto tropických dnech rozhodly v Městských službách Ústí nad Labem. U vstupu jak na termálním koupališti v Brné, tak v plaveckém areálu na Klíši na děti čeká 1. června překvapení.

„Děti budou mít po celý tento den na koupališti v Brné vstup zdarma. Každý dětský návštěvník plaveckého areálu na Klíši dostane na recepci malou sladkost,“ lákají ústecké Městské služby.

Termální koupaliště v Brné se návštěvníkům otevře v 9.00 hodin a své brány uzavře ve 20.00 hodin. Plavecký areál na Klíši má otevřeno pro veřejnost od 10.00 do 21.00 hodin.

LETNÍ TEPLOTY

Na pátek 1. června ústečtí meteorologové ze stanice na Kočkově předpovídají počasí s tropickými teplotami, které mají vystoupat až na 32 stupňů Celsia. „Zpočátku skoro jasno až polojasno, postupně přibývání oblačnosti. Odpoledne a večer až zataženo a na většině území přeháňky nebo bouřky. Povane slabý vítr jižních směrů 1 až 4 m/s, který v bouřkách přechodně zesílí,“ uvádí na svých webových stránkách.

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru