In-line bruslaři projedou Ústím
Labská stezka v Olšinkách. Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Spolek Inlineskating.cz ve spolupráci se Základní školou Neštěmická v Krásném Březně si připravil na pátek a sobotu akci pro všechny příznivce in-line bruslení pod názvem Bruslíme v Ústí. Cílem projektu je ukázat, jak nádherným sportem je jízda na kolečkových bruslích přírodou.

Ondřej Thor, předseda spolku Inlineskating.cz a ambassador K2 Inline uvedl, že celá akce startuje po oba dva dny v 10.00 hodin v Cafe Nádražka na promenádě za hlavním vlakovým nádražím. „Každý bruslař dostane kartičku, se kterou objede libovolné množství z pěti připravených stanovišť. Na každém dostane na kartičku razítko. Po jejím odevzdání v týdnu od 11. do 15. června v Café Nádražka, dostane účastník odměnu v závislosti na počtu razítek,“ uvedl Ondřej Thor.

Jednotlivými stanovišti jsou Café Nadražka, Labská Bašta, TJ Svádov - Olšinky, Hostinec Na Kopečku, Cyklokemp Loděnice. „Ten kdo nemá in-line brusle a další vybavení, tomu ho půjčíme. Veškeré informace se zájemci dozví na našich webových a facebookových stránkách,“ dodal Ondřej Thor.

Sportovní akci spolupořádá a podporuje Základní škola Neštěmická, která umožnila svým žákům dobrovolnou účast. „S Ondřejem Thorem spolupracujeme déle jak půl roku, kdy jsme do výuky tělesné výchovy na naší škole zařadili i in-line bruslení v rámci zvýšení pohybu a obratnosti dětí. Pro žáky jsme zakoupili třicet in-line bruslí včetně potřebného vybavení, tak aby byly smazány rozdíly mezi dětmi ze sociálně slabších rodin. Cílem celého projektu Bruslíme v Ústí je ukázat, jak krásná je labská cyklostezka včetně břehu řeky Labe,“ řekla ředitelka Základní školy Neštěmická Marie Čápová která je zároveň zastupitelkou Statutárního města Ústí nad Labem.

Inlineskating.cz je ústecký profesionální sportovní spolek působící v Ústeckém kraji. Věnující se rozvoji kolečkového bruslení formou výuky bruslařských dovedností, technik a poradenství v oblasti kolečkového bruslení. Již několik let úspěšně pořádá kroužky in-line bruslení, soukromé akce a exhibice, především příměstské tábory. V současné době se zaměřujeme i na výuku bruslení na základních školách. Většina členů jsou akreditovaní instruktoři in-line bruslení Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy České republiky.

Trasy a jednotlivá stanoviště:

0706 inline trasa1

0706 inline trasa2

0706 inline trasa3

0706 inline trasa4

Zdroj: Inlineskating.cz

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru