Žena se nemohla dobouchat na svého syna, strážníci na její přání vykopli dveře
Ilustrační foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Strážníci ústecké městské policie ze skupiny operačního zákroku vyjížděli do ulice Kojetická, odkud na tísňovou linku městské policie telefonovala oznamovatelka, která operátorovi sdělila, že se nemůže dostat do svého bytu. Měla strach o syna uvnitř.

Dále dotyčná hlídce uvedla, že klíče od bytu jsou zasunuty v zámku zevnitř, a že v bytě se nachází její syn, který na bouchání na dveře ani na volání na mobilní telefon nijak nereaguje a ona má strach, zda se mu něco nestalo. Dotyčná strážníky požádala, zda by dveře neotevřeli násilím, nehledě na případné vzniklé škody.

Na přání majitelky bytu vykopl jeden ze strážníků vchodové dveře a po vstupu dovnitř našel na posteli tvrdě spát jejího syna. Hlídka muže probudila a vzhledem k tomu, že kromě jeho silné opilosti neshledala u dotyčného žádné ohrožení na jeho životě nebo zdraví, předali strážníci muže středního věku do péče jeho matce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru