Žena bez bydlení se chtěla vyspat, obsadila cizí bezdomovecký stan
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Hlídka strážníků ústecké městské policie prováděla v pondělí kontrolní činnost v obvodu Severní Terasy, kde si na louce v ulici Mezní všimla stanu, který byl postaven bez povolení na obecním pozemku.

Na místě hlídka zjistila ženu středního věku, které strážníci vysvětlili protiprávnost jejího jednání a po řádném poučení ji z místa vykázali. Ta na svoji obhajobu tvrdila, že stan zde byl již postaven a ona se v něm pouze vyspala, neboť nemá vlastní bydlení.

Strážníci ženě poradili, kam a na koho se má obrátit v situacích, kdy nemá kde spát nebo nemá co jíst a pokračovali dál v pochůzkové činnosti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru