Strážníci v rámci preventivně bezpečnostní akce vykázali několik lidí. Pili alkohol a nechávali po sobě nepořádek
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V minulém týdnu proběhla v obvodech Severní Terasy a centra města preventivně bezpečnostní akce, zaměřená na čistotu u kontejnerů na domovní odpad, dodržování obecně závazných vyhlášek města a na požívání alkoholu v místech, kde to vyhláška města zakazuje.

Při této kontrole bylo zjištěno sedm osob, které svým chováním porušily zákonné normy. Ve třech případech šlo o bezdomovce, kteří se přehrabovali v popelnicích a na zemi po sobě zanechávali značný nepořádek. Ty strážníci donutili nepořádek po sobě uklidit a po řádném poučení je z místa vykázali.

2407opilci2

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

V ostatních případech se zjištěné osoby dopustily porušení vyhlášky města tím, že konzumovaly alkohol v místech, kde to vyhláška města zakazuje. I v těchto případech byli přestupci z místa strážníky vykázáni.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru