OBRAZEM: Cyklisté prošli policejní kontrolou
Policejní kontrola. Zdroj foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Střekov – Pravidla silničního provozu platí pro všechny účastníky, cyklisty nevyjímaje. Policisté České republiky se proto v minulých dnech zaměřili na labskou cyklostezku v rámci preventivně – dopravních kontrol, které probíhaly i na dalších místech v kraji.

„Akce byla zaměřena na povinné vybavení kola a požití alkoholu před jízdou a během ní. Dětí jsme se s kolegyní z dopravní policie ptaly, proč musí nosit helmu. Malí cyklisté poté na naší didaktické pomůcce - skládacím kole, doplňovali chybějící součástky. Zkontrolovaní cyklisté brali akci s úsměvem a děti za své znalosti dostávaly reflexní prvky,“ uvedla preventistka kriminality ústecké policie Daniela Vrůblová.

FOTOGALERIE:

{article title="OBRAZEM: Dobrý den, policejní kontrola, slyšeli cyklisté v Krušných horách"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru