ÚČASTNÍCI TECHNOPÁRTY: Budou rádi, když to vypnou v neděli
Instalace aparatury. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Všebořice – Na louku za bývalým obchodním centrem míří osobní auta a dodávky. Na travnaté ploše stojí několik stanů. Dvě stage staví několik mužů uprostřed louky. Takový pohled se naskytne každému, kdo zamíří za ústecký Baumax ve Všebořicích. Chystá se zde velká technoparty evropského formátu.

„Zajeď klidně až nahoru. Jen si dej pozor támhle na ten hrbol. Už si tady prorazili vanu,“ říká vousatý mladík, reportérovi on-line deníku E – Ústí.cz poté co zastaví na polní cestě vedle všebořického Baumaxu.

Během cesty k hlavní stage všichni ochotně pózují a usmívají se do objektivu. Když se však fotoreportér začne ptát po organizátorovi, postoj účastníků připravujících se na technoparty se rázem změní. „Všichni tady jsme pořadatelé. Ty jsi novinář? Jdi do p….. ! Běž si fotit, jak prezident pálí trenýrky. My o tebe vůbec nestojíme. Jsi na soukromém pozemku a na soukromé akci. Vypadni! Každému je do naší akce h….,“ střídají věty tři mladíci a dodávají si vzájemně kuráž.

Cestou zpět k autu se dají do řeči s fotoreportérem dvě dívky. „Organizátorem akce je Joel Tambour. Je to Čech, no ono se vlastně neví, kde teď žije. Cestuje po světě a umí několik jazyků,“ shodují se slečny.

Všebořice spadají pod centrální městský obvod v Ústí nad Labem. „Slíbili, že s reprodukovanou hudbou začnou až v sobotu a po dvaadvacáté hodině to vypnou. Rád bych tomu věřil,“ uvedl pro E – Ústí.cz místostarosta obvodu Karel Karika.

„Děláš si p…., byl jsi někdy na technoparty? Tomu snad nemůže nikdo věřit. Budou rádi, když to vypnou v neděli,“ reaguje na slova místostarosty muž, který se zapojí do hovoru fotoreportéra se slečnami.

Podle zjištění redakce on-line E – Ústí.cz policie spolu s centrálním městským obvodem v současné chvíli řeší problém, kdy účastníci přijíždějící na technoparty začali stanovat i na okolních pozemcích, které nemá organizátor pronajaté.

Fotogalerie:

{article title="AKTUÁLNĚ: Nepovolená technopárty se z Neznaboh přesunula do Všebořic"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru