Policie žádá Ústečany o pomoc při zjištění totožnosti dvou útočníků, kteří řádili na Klíši
2x Zdroj foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Klíše – S prosbou o pomoc se na Ústečany obrátili vyšetřovatelé incidentu, který se odehrál 19. dubna mezi jednou a druhou hodinou ranní před vysokoškolskou kolejí K1 na Klíši. Do šarvátky se zapojilo několik lidí, ústecká policie pátrá po totožnosti dvou útočníků.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že se jedná o mladé muže ve věku dvacet až pětadvacet let. „První je štíhlé postavy, oblečen byl v modrých džínách, černém triku, nazuté měl černé boty s bílou podrážkou. Druhý útočník je silnější postavy, oblečený byl ve světle modrých džínových kraťasech, černém triku, černé mikiny s kapucí,“ doplnila k popisu útočníků policistka a dodala: „Policistům se podařilo ztotožnit většinu účastníků tohoto incidentu. Pouze totožnost těchto dvou mužů je dosud neznáma.“

V případě, že muže z fotografií Ústečané poznávají, policie žádá, aby tuto informaci poskytli na tísňové lince 158 nebo na nejbližší policejní služebně.

0308 incident pcr2

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru