OBRAZEM: Kinematograf Bratří Čadíků proměnil po čtyři večery Lidické náměstí v Letní kino
Vstupné na promítání je dobrovolné. Peníze pomohou handicapovaným. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Lidické náměstí – Kapela dohrála poslední píseň, návštěvníci stále usedají na volné plastové židle, lampy pohasínají, celé náměstí se v ten okamžik podívá kolik je hodin. Do desáté večer zbývá necelá čtvrt hodinka.

Lidické náměstí se na čtyři večery proměnilo v Letní kino, do Ústí nad Labem přijel Kinematograf Bratří Čadíků. V pátek zhlédli návštěvníci komedii Bajkeři. „Jde o krásnou letní komedii. Už jsem ji viděla. Mám ráda herecké umění Pavla Nečase,“ uvedla po promítání jedna z návštěvnic.

V sobotu (dnes 4. srpna) nabídne Kinematograf romantickou komedii Bezva ženská na krku, neděle bude patřit Špuntům na vodě a pondělí pohádce Anděl páně 2. Promítání začíná  každý večer ve 22.00 hodin. Od 20.20 hodin hraje kapela Brass Bombers. Vstupné je dobrovolné a výtěžek putuje na pomoc handicapovaným.

FOTOGALERIE:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru