Návštěvníci Kinematografu Čadíků přispěli na handicapované přes devět tisíc korun
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Lidické náměstí – Promítačům Kinematografu Bratří Čadíků se povedlo v letošním roce vybrat od návštěvníků na Lidickém náměstí částku 9 257 Kč. Získané finance stejně jako v loňském roce poputují na handicapované.

Miluše Šimůnková z centrálního městského obvodu, který pravidelně Kinematograf Bratří Čadíků na Lidické náměstí zve, uvedla, že jde o vyšší částku jak v loňském 2017. „Loni vybrali promítači 7 170 Kč. V roce 2016 to bylo pouze 6 975 Kč. Stále zůstává rekord z roku 2004, kdy návštěvníci přispěli na dobročinné účely 77 291 Kč,“ doplnila Miluše Šimůnková.

{article title="OBRAZEM: Kinematograf Bratří Čadíků proměnil po čtyři večery Lidické náměstí v Letní kino"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru