Od září začíná v ústecké MHD platit levnější jízdné pro děti a seniory
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Levněji budou od prvního září cestovat ústeckou městskou hromadnou dopravou děti, mládež a senioři. Změna se dotkne nejen cen jízdného, ale i způsobu prokazování nároku na zlevněné jízdné.

Veškeré změny ohledně uplatnění slevy najdou Ústečané na webových stránkách ústeckého Dopravního podniku. Základní jednorázová jízdenka na 45 minut přijde děti mládež, žáky a studenty od 6 do 26 let nově na 4 koruny. Senioři 65 až 70 let zaplatí místo dosavadních deseti také jen 4 Kč. Velmi výhodné budou celodenní jízdenky za 20 Kč pro tyto skupiny. Sedmidenní jízdenka bude pro všechny zvýhodněné kategorie za 39 Kč, třiceti denní kupon bude stát 133 korun, za 90 denní zaplatí tyto skupiny cestujících 348 korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru