Součástí rekonstrukce venkovního koupaliště na Klíši bude i výstavba obří dvoudráhové skluzavky
Projektová dokumentace. Zdroj: Magistrát města Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Klíše – Rozpoluplné pocity vyvolala tisková zpráva, ve které radní města Ústí nad Labem informovali o schválení vyhlášení podlimitní zakázky na rekonstrukci venkovního koupaliště na Klíši. Čtenářům se nelíbilo, že ve výzvě chybí zmínka o slibovaných vodních atrakcích, přitom sám magistrát na svém webu v loňském roce spustil anketu, ve které veřejnost hlasovala pro tobogán nebo obří skluzavku.

Hlasování probíhalo od 27. dubna do 10. května 2017. Ankety se zúčastnilo na 855 hlasujících, kdy sedmdesát procent z nich se přiklonilo k široké skluzavce, tobogán si přálo jen 30 procent hlasujících. „Odsouhlasená skluzavka v projektové dokumentaci je, byly zachovány všechny prvky ze studie. Pouze jsme do výzvy nevypisovali všechny prvky od velkého bazénu po dětský,“ uvedla mluvčí ústeckého magistrátu Romana Macová.

Specifikace obří skluzavky jsou: Laminátová  dvoudráhová široká rodinná skluzavka typu Family Slide šířky minimálně 3,0 m, z toho čistá/vnější  šířka jedné dráhy nejméně 1500 mm, celková délka skluzavky 17,5  metru.

{article Radní schválili vyhlášení podlimitní zakázky na rekonstrukci venkovního koupaliště na Klíši}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

{article Návštěvníci webu ústeckého magistrátu si na koupališti na Klíši přejí širokou skluzavku}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru