AKTUÁLNĚ: Usmrcená osoba na kolejích v Proboštově, doprava na trati je uzavřena
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Teplice - Ke srážce člověka pohybujícího se v kolejišti s vlakem vyjížděli ve čtvrtek večer hasiči na Teplicku. K tragické nehodě došlo v Proboštově.

K večerní havárii mělo dojít podle webu Českých drah před jedenadvacátou hodinou na trati číslo 130, která spojuje Klášterec nad Ohří, Most a Teplice s krajským městem. Dráhy uvádějí, že kvůli následkům srážky vlaku s osobou je provoz v úseku Teplice v Čechách - Krupka-Bohosudov je přerušen zhruba do 23. hodiny.

Vlak Rx 617 "Egrensis" vyčká na místě mimořádné události obnovení provozu. Evakuace cestujících není vzhledem k místu mimořádné události možná. Předpokládané zpoždění vlaku Rx 617 bude asi 90 - 120 minut.

Vlak Rx 602 "Chomutovka" se ze stanice Krupka-Bohosudov vrátí zpět do stanice Ústí nad Labem západ a dále pojede po odklonové trase mimo stanice Teplice v Čechách a Duchcov. Předpokládané zpoždění vlaku Rx 602 bude asi 70 - 90 minut.

Cestující do stanic Teplice v Čechách a Duchcov pojedou s vlakem Rx 602 do stanice Bílina a odsud využijí nejbližší vhodný vlak regionální dopravy.

Na místě dál probíhá vyšetřování mimořádné události.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru