OBRAZEM: Den otevřených dveří přilákal do velkobřezenského pivovaru pět a půl tisíce návštěvníků
Den otevřených dveří ve velkobřezenském pivovaru. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Velké Březno – Podívat se jak se vaří oblíbené pivo Březňák, užít si spousty soutěží, ale hlavně pořádně se pobavit přišlo v sobotu 8. září do velkobřezenského pivovaru, který spadá pod společnost Heineken Česká republika, pět a půl tisíce návštěvníků. Nechyběly ani tradiční prohlídky, kdy se zájemci podívali, jak se vaří jejich oblíbený zlatavý mok.

Jedním z návštěvníků byl i Petr Drobný ze Střekova. „Na Den otevřených dveří jezdím do velkobřezenského pivovaru s rodinou pravidelně. Po zhruba čtyřech letech jsem využil i možnosti si pivovar prohlédnout i zevnitř. Vždy se dozvím něco nového o Březňáku,“ řekl milovník ústeckého piva.

Co na zahradu pivovaru každoročně přiláká tisíce návštěvníků je bohatý doprovodný program. „Mě osobně se letos nejvíce líbilo vystoupení skupiny Alkehol, kdy jsem při jejich hitech zavzpomínal na svá mladá léta. Děti si zase rádi zazpívaly s Olgou Lounovou. Měli program dobře poskládaný, včetně soutěží,“ dodal Petr Drobný.

Pět a půl tisíce návštěvníků během sobotního odpoledne vypilo čtyřiaosmdesát hektolitrů piva.

FOTOGALERIE:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru