Ústečtí školáci změřili své síly v branném závodě
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Branný závod smíšených hlídek pro žáky základních škol se ve čtvrtek 27. září uskutečnil v areálu Zámeckého parku v Krásném Březně. Tento již 17 ročník uspořádala Městská policie Ústí nad Labem.

Soutěž je nedílnou součástí projektu prevence kriminality „Myslíme na Vás“, který je primárně zaměřen na děti, žijící v lokalitách ohrožených sociálním vyloučením.

Branný závod pro čtyřčlenné smíšené hlídky se skládal ze střelby ze vzduchovky na cíl, zdravovědy, hodu granátem na cíl, lanové dráhy a všeobecných znalostí. Některá družstva i jednotlivci předvedli poměrně slušné výkony. Nejlepší žáci obdrželi diplomy, poháry a hodnotné ceny, které věnovalo vedení města. Vítězem branného závodu se stala hlídka ze Základní školy Střekov.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru