Na ústeckém Veletrhu práce bude přednášet herec Jan Čenský a módní návrhářka Lenka Bernardes da Silva
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Comfort hotel (bývalý Vladimir) na Masarykově ulici bude ve čtvrtek 4. října od 10.00 do 16.00 hodin hostit třetí ročník ústeckého Veletrhu práce. Kromě čtyř desítek vystavovatelů lákající budoucí zaměstnance do svých firem se návštěvníci setkají se známým hercem a moderátorem Janem Čenským a módní návrhářkou Lenkou Bernardes da Silva.

Jan Čenský má díky dlouholetým zkušenostem s prací s médii, novináři i účinkováním na veřejnosti, mnoho znalosti a zkušenosti, které se nikde nevyučují. Zájemci si budou moci s českým hercem osobně popovídat.

Lenka Bernardes da Silva již přes deset let pracuje jako módní poradkyně v oblasti módy, je lektorkou a návrhářkou převážně pánské módy.

Kromě zpráv z Ústecka on-line deník E – Ústí na svých stránkách přináší informace o volních pracovních pozicích v regionu. Čtenáři serveru je najdou (zde) nad hlavními zprávami mezi odkazem na tipy na výlet a aktuální informacemi z dopravy.

{article Ústeckou chloubu hoteliérství v osmdesátých letech již nezdobí název Vladimir}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru