AKTUÁLNĚ: Hasiči zasahují od noci u požáru domu, silnice je uzavřená
Zásah hasičů v Děčínské ulici. Foto: čtenář
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Přibližně od třetí hodiny ranní zasahují hasiči v ústecké Děčínské ulici u požáru objektu bývalé loděnice.

Z oken byly vidět šlehající plameny. Hasiči mají požár zvládnutý, již jej lokalizovali a probíhají dohašovací práce. Jde o prázdnou budovu. Při zásahu ale používají hlavní silnici. "Uvnitř hořel odpad a požár se přenesl na střechu budovy. Hasiči použili zařízení Cobra na řezání proudem vody," uvádí mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan.

Část ulice Děčínská je uzavřená, osobní auta odklání dopravní policie přes sídliště Kamenný Vrch. Podle dopravního servisu Policie ČR počítejte s omezeními a komplikacemi na silnici do jedenácté hodiny.

Místo události

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru