Policisté znovu žádají veřejnost o pomoc: Žena se vážně zranila v autobuse, svědectví je pro policisty důležité
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policisté opětovně vyzývají svědky, kteří cestovali autobusem linky č. 453 jedoucí ve směru na Kojetice. Vzhledem k tomu, že se do současné doby nepodařilo vypátrat svědky události a ani se nikdo z nich sám nepřihlásil, zkouší policisté opět vyzvat veřejnost.

Dne 2.10.2017 krátce před 14.00 hodinou odpoledne na zastávce "Hraničář" nastupovala 77letá seniorka do autobusu linky č.453 jezdící po trase Libouchec - Velké Chvojno - Ústí nad Labem - Malečov - Rýdeč a jela do místa bydliště v obci Kojetice.

Ve chvíli, kdy si po nástupu šla sednout a autobus už jel, tak vlivem průdkého brzdění upadla. Ze země jí pomáhal dle její výpovědi vsát dosud nezjištěný muž. Poškozená autobusem dojela ještě domů, ale vzhledem k obtížím, které již měla při vystupování a tomu, že obtíže byly čím dál větší, tak jí rodina zavolala ZZS.

V nemocnici se po vyšetření zjistilo, že poškozená 77letá žena utrpěla vážné zranění a musela být hospitalizována v nemocnici. Muž, který ženě pomáhal a další spolucestující, jsou pro policisty hodně důležití. Jejich svědectví pomůže policistům k řádnému objasnění celé události.

"Žádáme všechny cestující, kteří v inkriminovanou dobu cestovali tímto autobusem a i případně byli svědky této události, aby se přihlásili na lince 158," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru