Skupina ADLER zvítězila v soutěži společenské odpovědnosti kraje
Foto: archiv společnosti
Ústí nad Labem

Skorotice - Cenu Ústeckého kraje za společenskou odpovědnost v kategorii podnikatelských subjektů do 250 zaměstnanců si počátkem měsíce října odnesli ze slavnostního vyhlášení v Ústí nad Labem zástupci skupiny ADLER. Generální ředitel ADLER International Jan Korol a statutární ředitel ADLER Czech Radek Veselý převzali z rukou náměstka hejtmana Martina Kliky a místopředsedy Rady kvality ČR Bronislava Mikela nejvyšší ocenění pro letošní rok. 

„Cena a poděkování za ni patří všem našim zaměstnancům. Jsou to právě oni, kteří společným sdílením hodnot, do kterých společenská odpovědnost patří, vytvářejí prostředí, iniciují i realizují tyto aktivity,“ komentoval vítězství Radek Veselý. Jak při prezentaci skupiny ADLER uvedl Jan Korol, prvky společenské odpovědnosti jsou pro firmu dlouhodobě takovou samozřejmostí, že vítězství v soutěži všechny mile překvapilo. „Staráme se o své zaměstnance, zaměřujeme se na přírodu, sledujeme své ekonomické dopady na regionální, národní i mezinárodní úrovni, a všude tam se snažíme podle našich možností i pomáhat potřebným. Právem můžeme být na naši firmu hrdí,“ dodal Jan Korol.

Marie Logrová, PR managerka společnosti doplnila, že v rámci letošního, v pořadí již 4. ročníku krajské soutěže, kterou vyhlašuje Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje společně s Ústeckým krajem a Radou kvality ČR, hodnotili jejich zástupci 43 přihlášených subjektů. „Ústecký kraj je mezi prvními kraji v republice, které se rozhodly tuto cenu udělovat. Podporuje koncept společenské odpovědnosti, který pomáhá rozvíjet region, měnit společenské klima, chránit životní prostředí  a životní podmínky s cílem vyzdvihnout práci všech, kteří věnují péči svému okolí nad rámec daných povinností,“ dodala Marie Logrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru