Muž byl bezdůvodně napaden cestou z hospody, skončil na operaci. Policie hledá svědky incidentu
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Všebořičtí policisté šetří případ patečního napadení 37letého muže v blízkosti hospody Na Růžku ve Všebořicích.

V tuto chvíli dle výpovědi napadeného muže k incidentu mělo dojít tak, že když se krátce po jedenácté hodině večer vracel domů po chodníku v ulici Lipová směrem do ulice Spartakiádní, tak potkal skupinku třech mužů. "V momentě, když muže míjel, tak jeden z nich ho z ničeho nic napadl několika ranami pěstí do obličeje a následně odešli," uvedla policejní muvčí Veronika Hyšplerová. Muž došel domů, kdy v ranních hodinách musel vzhledem ke svému zranění jet do nemocnice. V nemocnici lékař zjistil, že má dvojitou zlomeninu dolní čelisti a musí být operován.

V současné době policisté vyhodnocují kamerové záznamy nejenom z ulic, ale i z městské hromadné dopravy. "Zároveň žádají veřejnost o pomoc, aby v případě, že se stali svědky tohoto incidentu nebo v inkriminovanou dobu se v těchto místech pohybovali a potkali tuto skupinku, aby tuto informaci poskytli policistům na linku 158," uzavřela Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru