Karlovarsko, ČR /AKTUALIZACE: Chlapec byl nalezen živý/ - Policisté nadále pátrají po pohřešovaném 13letém chlapci. Informace či poznatky, které zjistí nebo obdrží od veřejnosti, prověřují. A zveřejnili nový snímek dítěte v ohrožení.

„Nová fotografie chlapce, kterou máme k dispozici, je asi 2 roky stará, ale odpovídá skutečnosti, jen vlasy má kratší,“ uvádí policejní mluvčí Kateřina Böhmová. „Děkujeme všem za pomoc při pátrání, jakékoli bližší informace o možném pohybu nebo pobytu pohřešovaného volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší obvodní oddělení policie,“ dodává policistka.

Chlapec odešel dne 19. října 2018 ze svého bydliště do školy v Aši, poté se měl vrátit domů, kde nechal školní aktovku, převlékl se a odešel neznámo kam. Od té doby se nevrátil zpátky domů. Na sobě měl šedé nebo béžové tepláky, šedou bundu a barevn boty.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru