Nechala plačící dítě v autě a šla hrát automaty
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Všebořičtí policisté v neděli v odpoledních hodinách museli rozbít okno u zaparkovaného auta. Kolem třetí hodiny odpoledne volal na linku 158 muž, že v garážovém dvoře v ulici Lipová stojí zaparkované vozidlo a v něm je plačící dítě.

"Na místo se ihned dostavila hlídka všebořických policistů, která zjistila, že ve vozidle je opravdu plačící kojenec a jinak v blízkosti vozidla se nikdo nenachází. Vzhledem k tomu, že svítilo slunce a hlasitý pláč nasvědčoval tomu, že dítě je ve vozidle již delší dobu, tak policisté neváhali a okénko u vozidla rozbili," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Dítě potom z auta vyndali a zavolali rychlou záchrannou službu. Po chvíli se na místo dostavila matka a uvedla, že byla pouhých 5 minut v místní herně. Policisté si její tvrzení ověřili a zjistili, že v herně byla minimálně hodinu a hrála na automatech. Osmiměsíční kojenec byl následně společně s matkou odvezen do nemocnice na vyšetření, potom byl na žádost matky propuštěn domů.

"V současné době tuto 30letou ženu policisté šetří pro podezření z trestného činu Opuštění dítěte nebo svěřené osoby, za což jí hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 1 roku do 5 let," dodala mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru