Nebezpečný hazard na mol opilé Ústečanky. Strážníkům ujížděla v protisměru!
foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 24. listopadu v dopoledních hodinách prováděla hlídka ústeckých strážníků kontrolní činnost v centrálním obvodu. V ulici Masarykova si všimla osobního vozidla, které stálo v levém odbočovacím pruhu a mělo puštěná výstražná světla.

Hlídka se k tomuto vozidlu vydala, aby zjistila, zda vozidlo nemá nějakou poruchu, či zda řidič vozu nepotřebuje nějakou pomoc. Po spatření hlídky se vozidlo rozjelo a vjelo do protisměru, kde pár metrů pokračovalo v protisměrné jízdě a do správného pruhu se zařadilo až poté, co na řidiče zatroubil řidič vozidla, jedoucího proti němu. Hlídka se za ujíždějícím vozidlem vydala a za použití výstražného světelného zařízení řidiče vozidla vyzvala k zastavení.

Při kontrole bylo zjištěno, že řidičkou je žena středního věku, která se strážníky jen těžko komunikovala a z jejího dechu byl cítit alkohol. Z těchto důvodů byla žena strážníky vyzvána, aby se podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu v dechu. Přístrojem bylo u dotyčné naměřeno přes dvě a půl promile alkoholu v dechu, proto strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR, která si celý případ převzala k dalšímu šetření. Dále bylo zjištěno, že řidička během jízdy poškodila jiné osobní vozidlo, které nabourala, když projížděla křižovatku ulic Na Poluží - Reslova.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru