Chcete na Vánoce udělat radost dětem z chudých rodin? Darujte jim krabici od bot!
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

ČR - I letos se některá města po celé České republice zapojila do sbírky Krabice od bot. Můžete se zapojit i vy, sbírka končí 9. prosince. A o co vlastně jde?

I v dnešní době relativního blahobytu jsou kolem nás děti, na které nikdo s dárkem nemyslí. Ty si zejména o Vánocích zaslouží naši podporu a povzbuzení. Proto je tu akce Krabice od bot.

Kdo se může zapojit? Jednotlivci, rodiny, spolky, školy, firmy, církevní sbory či farnosti i další komunity. Jak to funguje? Společně s dětmi vezměte krabici od bot. Vložte do ní dárky: hračky, pastelky, oblečení apod.

Krabici pěkně zabalte, čitelně na ni napište, pro koho se dárky hodí – zda pro chlapce či pro holčičku a v jakém věku (0 – 17 let). Krabici můžete poslat online, nebo jí doručit na jedno z mnoha sběrných míst, která naleznete na webu Diakonie ZDE, kde také naleznete veškeré potřebné informace.

2911krabice

Zdroj: www.krabiceodbot.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru