OBRAZEM: U stropu, v obležení psů, koček, dětí i papoušků. Takové jsou stromečky našich čtenářů!
Odolá stromeček u stropu pěti neposedným kočkám? Budeme držet palce!
Zajímavosti

ČR – Máte to doma krásné! Děkujeme za neuvěřitelné množství fotek vašich vánočních stromečků, které jste zaslali našim redakcím. Dohromady jich bylo 541!

Nedá se říci, že by letos vládla nějaká barva o tolik více, že by šlo o zásadní trend. Často se objevuje čistý bílý motiv. Mezi typy stromečků vedou jedle a smrčky. Někde již mají dárečky přichystané, jinde přijde Ježíšek až večer.

A koho můžeme u stromečků vidět? Samozřejmě natěšené děti a oblíbená domácí zvířata. Nejvíce se fotí psi, kočky budou asi trošku ještě vystrašené. Anebo je raději zavíráte tam, kde nejsou pro ně taková lákadla? Čtenářka našeho ústeckého webu to vyřešila po svém: Kvůli pěti neposedným kočkám prostě stromeček zavěsili ke stropu.

Ze všech došlých fotek jsme vybrali sedm desítek, na které se nyní můžete podívat ve fotogalerii. Děkujeme úplně všem, kteří obětovali minutku svého času a svůj stromeček vyfotili a zaslali na náš mail, WhatsApp či facebook! Mějte krásný Štědrý den.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru