Nenechte si ujít dvě zajímavé výstavy v infostředisku, vstupné je zdarma
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Informační středisko města Ústí nad Labem vás zve na dvě zajímavé výstavy, které jsou k vidění po celý leden během otevírací doby infostřediska, vstup je zdarma.

V galerii: Zooterapie

Zooterapie je ve Speciální základní škole a Praktické škole v Ústí nad Labem prováděna od roku 2011. Ve škole byly zřízeny dvě zooterapeutické pracovny, kde děti pracují se psy a kočkami. Nejúčinnější využití zooterapie je u žáků s tělesným, mentálním nebo kombinovaným postižením, krátkodobě i dlouhodobě nemocných žáků a těch, kteří potřebují podpůrnou léčbu psychických nebo fyzických poruch a stavů nepohody. Hlavním cílem je přirozené zvýšení motivace k učení a osobnímu rozvoji. Využitím přirozeného kontaktu se zvířetem zlepšujeme kvalitu života dítěte.

Výstava výtvarných prací a fotografií žáků školy představuje program zooterapie a je malým poděkováním dětí jejich čtyřnohým kamarádům. Město zároveň srdečně zve na vernisáž, která se koná dne 9. ledna od 11.00 hod.

V přízemí: Cesta kolem světa

Výstava obsahuje cestovatelské fotografie z různých koutů světa, která zároveň mapuje výpravy na jednotlivé světadíly při realizaci PROJEKTU 7, který vznikl propojením dvou sportovních disciplín – běhu a horolezectví, s cílem na každém světadíle odběhnout maraton a realizovat horolezecké výstupy.

PROJEKT 7 = 7 maratonů a 7 horolezeckých výstupů na 7 světadílech
Motto projektu: „Nikdy ti nebyl dán sen, aniž by ti nebyla dána moc jej uskutečnit“ (Richard Bach). Tento projekt realizoval tým OUT OF LIMIT: Olga Šváchová a Petr Andrejkovič.

0701vystavy2

Zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru