Ústí nad Labem vyhlašuje soutěž o nejkrásnější květinový balkón
Ilustrační foto: Pixabay.com
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Statutární město Ústí nad Labem společně s hypermarketem Globus Trmice vyhlašuje pro milovníky květin premiérovou soutěž o nejrozkvetlejší balkón. Smyslem soutěže je podpořit a ocenit pěstitelské snahy, chuť zvelebovat městská obydlí zelení a krásnými květy.

Stačí si svůj rozkvetlý balkón, bytovou terasu nebo lodžii vyfotit! Vítězové budou odměněni poukázkami na nákup a drobnými cenami.

PRAVIDLA SOUTĚŽE

Kdo soutěž vyhlašuje?

Vyhlašovatelem je statutární město Ústí nad Labem v rámci Projektu Zdravé město a místní Agenda 21. Soutěž probíhá pod záštitou radní města Ing. Evy Fialové.

Pro koho je soutěž určena?

Soutěž je určena pro všechny občany žijící na území statutárního města Ústí nad Labem. Soutěžící musí být osoba, která se stará o svůj balkón, lodžii nebo bytovou terasu, kde pěstuje kvetoucí rostliny a keře. V případě sdílených balkónů bude přijata pouze jedna přihláška od jedné osoby. Do soutěže se nebudou přijímat fotografie zahrad, zahradních teras, předzahrádek, samostatných parapetů, parků, okrasných chodníků apod.

Jaký je harmonogram soutěže?

  • 1. 6. – 31. 8. 2019 příjem soutěžních fotografií
  • 16. 9. 2019 v 17:00 proběhne v rámci Evropského týdne mobility v Informačním středisku města Ústí nad Labem vyhlášení vítězů. Slavnostním předáváním cen za účasti zástupců vedení města a hypermarketu Globus Trmice bude provázet Stanislav Berkovec.

Jak se do soutěže přihlásit?

Do soutěže se můžete přihlásit zasláním e-mailu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s předmětem „TOP BALKÓN 2019“. Připojte fotografie (jednu či více), z níž bude zřetelná květinová výzdoba vašeho balkónu, lodžie nebo bytové terasy (nikoliv detail na květ, apod.).

Dále uveďte:

  • jméno a příjmení soutěžícího
  • adresu soutěžního místa
  • telefonní kontakt

Jak proběhne vyhodnocení a jaké budou ceny?

Ze soutěžních fotografií vybere hodnotící komise tři hlavní výherce. Posuzovat bude zejména:

  • originalitu a efektivnost úprav
  • kompoziční uspořádání
  • celkový vzhled prostoru
  • Hlavní výherci obdrží hodnotné ceny od partnera soutěže, kterým je hypermarket Globus Trmice:

1. místo: dárková poukázka hypermarketu Globus Trmice v hodnotě 3 000 Kč a drobný dárek
2. místo: dárková poukázka hypermarketu Globus Trmice v hodnotě 2 000 Kč a drobný dárek
3. místo: dárková poukázka hypermarketu Globus Trmice v hodnotě 1 000 Kč a drobný dárek

Celkem 20 nejúspěšnějších soutěžících si odnese dárkové tašky města Ústí nad Labem. Výherci budou předem kontaktováni.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru