Bezpečně na kole: Cyklisté si vyzkoušeli opilé a unavené brýle. Děti za splněné úkoly dostaly odměnu
Foto: MP Ústí nad Labem
Zajímavosti

Ústí nad Labem - V sobotu 27. července proběhla na Labské stezce u Benešova mostu bezpečnostně preventivní akce s názvem Bezpečně na kole. Akci pořádalo Zdravé město Ústí nad Labem ve spolupráci s Týmem silniční bezpečnosti a Městskou policií. Stejně jako v předchozích letech se vše odehrálo v rámci projektu Na kole jen s přilbou.

Pro cyklisty a bruslaře měl stánek města Ústí nad Labem připraven řadu zajímavých cyklistických materiálů, a to oficiálního průvodce Labskou stezkou, cyklomapu Ústeckem na kole, tipy na cyklovýlety nebo třeba nejrůznější materiály o městě. Děti si mohly na tabuli nakreslit jízdní kolo, za což získaly odměnu v podobě reflexního přívěsku na klíče.

2907nakole2

Foto: MP Ústí nad Labem

U stánku Městské policie děti skládaly všechny bezpečnostní prvky kola na magnetické tabuli a mohly se tak dozvědět, zda i jejich kolo splňuje povinnou výbavu. Za splnění úkolu byly i tady obdarovány zaslouženou odměnou. Na stanovišti u Týmu silniční bezpečnosti si pak hlavně dospělí cyklisté mohli vyplnit anketu a zapojit se tak do soutěže Na kole jen s přilbou. Dále si zkoušeli tzv. "opilé a unavené brýle", se kterými plnili různé úkoly.

Akce se zúčastnili cyklisté i bruslaři, mezi kterými byli i zahraniční návštěvníci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru