Děti ze školního parlamentu navštívily ústecký magistrát. Dozvěděly se spoustu zajímavostí
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Na návštěvu magistrátu zamířily ve čtvrtek děti ze školního parlamentu ZŠ Elišky Krásnohorské. V zasedací místnosti rady města je přivítal náměstek primátora Tomáš Vlach. Školní parlament má na škole E. Krásnohorské dlouhou tradici, pracují v něm žáci od čtvrté do deváté třídy, a mají příležitost vyjádřit se k různým otázkám provozu školy.

Od Tomáše Vlacha se návštěvníci dozvěděli o struktuře orgánů města a městských obvodů, jak jedná zastupitelstvo a rada města a co vše je v kompetenci města a jeho úřadu. Velký prostor byl věnován otázkám dětí, ptaly se například na budoucnost zoo, autobusové nádraží a řeč přišla i na aktuální koronavirus. Členové parlamentu si na závěr své návštěvy prohlédli zasedací sál zastupitelstva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru