Ústí nad Labem - V mateřské škole Pomněnka v Krásném Březně si připravili opět plno zajímavých akcí, kterými se snaží v této nepříznivé době zpříjemnit dětem jejich chvilky bez rodičů.

"Dne 19. února proběhla na třídách Masopustní veselice, která je naší tradiční velkou akcí. V minulých letech jsme totiž pořádali masopustní průvod ve spolupráci s dětmi ze ZŠ Anežky České. Postupně se k nám přidaly i další mateřské školy z Krásného Března. Letos se akce ale bohužel v tomto duchu konat nemohla, a tak jsme si jí užili s dětmi alespoň ve třídách," uvádí ředitelka MŠ Pomněnka Denisa Bukorová.

2202mspomnenkakz1

Na 19. března se připravuje taktéž tradiční „Probuzení jara společně s Jarní vílou“. Děti si již pomalu chystají masky zvířátek, jarních kytiček a víly. Těší se na tanec, zpěv a snad i průvod ve svých kostýmech. Novinkou je „Den malých zahrádkářů“, kdy si děti zasadí a budou pozorovat růst jarních kytiček nejen ve třídě, ale i na venkovních záhoncích školy. "Pevně věříme, že si i přes tuto těžkou „covidovou dobu“ společně užijeme plno legrace a zábavy, a udržíme nejen na dětských tvářích radost a spokojenost," dodává ředitelka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru