Město zaplaví srdíčka, najdete je v autobusech i trolejbusech. Co mají lidem vzkázat?
Foto. Město Ústí nad Labem
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Město Ústí nad Labem zaplaví srdíčka, která budou postupně vylepena v autobusech a trolejbusech městské hromadné dopravy. Srdíčka jsou dílem žáků z ústeckých základních škol, které tímto způsobem posílají poděkování a podporu všem zdravotníkům v jejich náročné práci.

„Je to poselství našich dětí a jejich rodičů i prarodičů. Všichni vnímáme náročnou práci sestřiček i lékařů a tímto způsobem chceme říci: Vydržte a děkujeme, my stojíme za vámi. Děkuji školám, které se připojily k projektu, jsme na všechny děti pyšní,“ uvedl primátor Petr Nedvědický.

Za celou akcí se skrývá nápad pedagogického sboru Základní školy Neštěmická, která vyzvala všechny žáky s rodiči a oslovila i ostatní základní školy. „Hned v první várce jsme dostali od dětí stovky srdíček, která budou postupně vylepena v autobusech i trolejbusech,“ sdělila Marie Čápová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru