Půjčovna vodních lyží a wakeboardů s vlekem u jezera Milada. 5x foto: Petr Sochůrek
Zajímavosti

Ústecko – Projet se po vodní hladině na vodních lyžích nebo wakeboardu mohou návštěvníci jezera Milada. Wake Sport Park Milada k baru nově spustil vlek i s půjčovnou vybavení.

Provozní Andrea Mrákotová uvedla, že atrakce prozatím funguje ve zkušebním provozu. „V současné době je režim takový, že vozíme zájemce, kteří přijdou nebo jdou okolo a projeví o svezení zájem. Vybavení není potřeba, všechno potřebné zapůjčíme. Až rozjedeme ostrý provoz, budou se moci zájemci zaregistrovat v rezervačním systému, vodní vlek včetně vybavení si zamluvit na určitý čas. Všechny potřebné informace návštěvníci jezera Milada najdou po spuštění na webové stránce wakearealy.cz,“ řekla provozní.

Rovněž vysvětlila, proč vodní vlek spustili letos až v srpnu. „Vyhlášení veřejné soutěže k poskytování služeb na jezeře Milada proběhlo na konci měsíce dubna. Než jsme znali výsledek, nechtěli jsme se do ničeho pouštět. K nainstalování vodního vleku potřebujete potápěče, kteří vám ukotví stožáry. Musíte natáhnout lana, ukotvit bójky. Následují revize, potřebné zkoušky, zkušební provoz,“ doplnila Andrea Mrákotová.

Wake areály mají se státním podnikem Diamo, správcem jezera Milada, uzavřenou smlouvu na deset let. „Od příštího roku mohu už teď slíbit několik novinek. Třeba lepší zázemí baru, půjčovny i vleku, včetně sociálního zařízení,“ dodala Andrea Mrákotová.

FOTOGALERIE:

Tvořte i vy s námi zpravodajství z regionu. Náměty na zprávy (texty, fotografie, videa s popisem) nám můžete zasílat na WhatsApp: 737 058 283, prostřednictvím sociální sítě nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Více na e-deniky.cz.

ZAUJALO NÁS: Paddleboardy ovládají jezero Milada! K nejoblíbenějším patří týmové a večerní projížďky

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru