VIDEO: Ovládejte robota, přepněte si vlastní obraz na světelné krychli
Interaktivní výstava v teplické Galerii. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Teplice – Obchodní centrum Galerie Teplice připravilo interaktivní výstavu v populárně naučném duchu – Hravá technika. Podívat se, ale hlavně vyzkoušet si, můžete exponáty do konce června.

Co můžete očekávat? Na jednom místě najdete plně interaktivní exponáty rozdělené do tematických celků, které nikde jinde nenajdete. Dostanete možnost osahat si techniku, která zábavným způsobem demonstruje určité technické směry a vše si vyzkoušet zdarma.

Najdete zde vše od elektroniky, robotiky, akustiky, po promíchávání techniky s lidským vědomím. Vyzkoušíte si třeba řízení robota, sílu svého křiku, virtuální realitu a s velkým zájmem se také setkává největší přepínací krychle. Pomocí spínačů si na ní můžete vytvořit vlastní obrázek.

Navštivte výstavu, která hravým způsobem přibližuje technické trendy a bude vás prostě bavit!

Video

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru