Ústí nad Labem představilo svou turistickou nabídku v Drážďanech
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Drážďany - Ve středu 3. října proběhl v prostorách terminálu Letiště Drážďany tzv. Trödelmarkt. Jedná se o jednu z mnoha akcí, které letiště pořádá nejen pro cestující, ale především pro širokou veřejnost včetně rodin s dětmi, pro které je připraven vždy příjemný program.

V rámci spolupráce zaměřené na turismus a vzájemnou propagaci nabídky a dalších aktivit dostalo město možnost se na takovýchto akcích bezplatně prezentovat. Během celého dne byly u zástupců oddělení cestovního ruchu Magistrátu města Ústí nad Labem připraveny prezentační pulty s bohatou nabídkou pro pěší, cykloturististy, děti i dospělé. Z oblasti cestování to nebyl jediný stánek v hale, dále bylo možné sehnat například historické průvodce městy, horami, údolími z celé střední Evropy a rovněž také zajímavé kresby a mapy.

Návštěvnost trhu byla veliká, v loňském roce se přiblížila k 10.000 návštěvníků. Pro město Ústí nad Labem byla tato akce odlišná od klasických veletrhů a prezentací, nicméně svou cílovou skupinu si i přesto našla. Stánek navštívili mladí i starší turisté, rodiny s dětmi, milovníci cyklistiky a pěších výletů. Enormní zájem byl o plány města, turistické a cykloturistické mapy, zajímavosti pro děti, Větruši s lanovou dráhou a Tiské stěny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru