Zdroj foto: miladatour.cz
Co se chystá

Ústecko - Seriál Milada Tour pokračuje největší, sportovně-společenskou akcí, kterou je 8. ročník Milada Run se zázemím přímo na hlavní pláži jezera. Dospělí běžci 8. června změří své síly na tratích dlouhých 5, 10 a 21,09 kilometru. Chybět nebudou ani dětské závody.

Registrace do Milada Run je stále možná na stránce seriálu Milada Tour. „Všechny závody spojuje rodinná a přátelská atmosféra. Oblíbenost seriálu dokresluje i to, že organizátorský tým tvoří sami sportovci, kteří připravují závody ve svém volném čase, s velkým nadšením, elánem a srdečností,“ uvádí organizátoři na stránkách největší, sportovně-společenské akce na jezeře.

Kromě Milada Run se seriál Milada Tour skládá z cyklistického závodu a zimního běžeckého klání.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru