Most Dr. Edvarda Beneše. Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Co se chystá

Ústí nad Labem – Přijďte se dozvědět více o dopravních opatřeních spojených s uzavřením mostu Dr. Edvarda Beneše v Ústí nad Labem! Ústecký kraj zve veřejnost na prezentaci, která proběhne ve středu 26. června od 16.00 hodin v konferenčním sále krajského úřadu.

„Po prezentaci bude následovat společná diskuze a prostor pro vaše dotazy,“ uvádí Ústecký kraj v pozvánce na sociální síti.

V letech 2024 až 2026 proběhne potřebná celková rekonstrukce mostu Dr. Edvarda Beneše přes řeku Labe v Ústí nad Labem. Vlastníkem je Ústecký kraj. Most je součástí silnice II/613 a bude uzavřen podobu prací pro veškerou dopravu včetně pěší. Rekonstrukci zrealizují společnosti Metrostav TBR a.s. a STRABAG Silnice a.s. Součástí akce je také zřízení dočasné bezbariérové lávky určené pro převedení chodců, cyklistů a inženýrských sítí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru