Foto: Diamant Expo spol. s r.o.
Co se chystá

Louny - Výstaviště Louny se od 30. srpna do 1. září 2024 stane centrem pozornosti pro všechny, kdo plánují stavbu, rekonstrukci nebo jen hledají inspiraci pro svůj domov či zahradu. Výstava Dům 2024 nabídne návštěvníkům možnost prohlédnout si nejnovější trendy v oblasti bydlení, stavebnictví a zahrady.

Výstava Dům 2024 je jednou z nejvýznamnějších akcí svého druhu v regionu, kde se představí více na 150 vystavovatelů. Návštěvníci se mohou těšit na širokou nabídku produktů a služeb, od moderních dřevostaveb, inteligentních domácností, přes nejnovější stavební materiály a technologie, až po zahradní architekturu a dekorace.

„Cílem výstavy je nabídnout návštěvníkům nejen inspiraci, ale také konkrétní řešení, která mohou okamžitě využít ve svých projektech. Ať už jde o stavbu nového domu, rekonstrukci stávajícího bydlení nebo úpravu zahrady, na výstavě Dům 2024 najdou všichni to, co potřebují,“ říká organizátor výstavy.

Hlavní body výstavy Dům 2024:

  • 150 vystavovatelů
  • Prezentace nejnovějších trendů a technologií: Dřevostavby, inteligentní domácnosti, inovativní stavební materiály a další.
  • Speciální sekce pro zahradu a venkovní prostory: Zahradní architektura, dekorace, rostliny, okrasné rybníčky a jezírka.
  • Výstavní slevy a akce

Pro více informací o výstavě a seznam vystavovatelů najdete ZDE.

Na co se ještě mohou návštěvníci těšit?

Opět jsme pro návštěvníky připravili soutěž, do které vystavovatelé věnovali ceny. Každá vstupenka je slosovatelná. Stačí pouze vyplnit zadní stranu vstupenky a hodit do losovacího osudí. Třeba se právě na Vás usměje štěstí a stanete se majitelem některé ze zajímavých cen.
Pro děti je zde k dispozici velké dětské hřiště, jízdy na koních a kolotoče.
Dojmy z výstavy a diskuse, co nového pořídit pro dům, byt, zahradu, můžete probrat v krásné prvorepublikové kavárně v pavilonu A.

Výstava DŮM 2024 je dobrým tipem na víkendový výlet pro celou rodinu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru