Foto: archiv města Žatce
Co se chystá

Žatec - Tradiční Dočesná, oblíbená slavnost chmele, proběhne jako vždy první pátek a sobotu v září. Letos se tak stane 6. a 7. září. Ještě do konce srpna platí možnost zakoupení zvýhodněného vstupného na hudební festival v Letním kině. Všechny ostatní scény jsou přístupné bezplatně.

Kdo se v Letním kině představí? Lucie Bílá s kapelou Petra Maláska, No Name, David Koller, J.A.R., Fast Food Orchestra, Poletíme? a Walda Gang. Zvýhodněné předplatné lze koupit až do konce srpna, poté už bude vstupné jen za běžnou cenu. Za zmínku stojí, že zaplacením vstupného diváci v Letním kině přispějí na financování celé Dočesné, sami navíc uvidí špičkové kapely a zpěváky v klidu areálu a s posezením.

2308docesna2 bf012

Foto: archiv města Žatce

Všechny ostatní scény Dočesné, které jsou v centru města a jeho blízkém okolí, jsou přístupné bez vstupného. I ony nabídnou pestrou zábavu – pro děti, pro dospělé různého věku, s posezením v Klášterní zahradě i ochutnávkami různých piv nebo pochutin. Stačí si vybrat, nebo jen tak chodit a čekat, co vás zaujme.

Příjemnou zábavu!

Dočesná final 61c20

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru