Policisté pátrají po svědcích nehody, při které seniorka uvízla ve dveřích autobusu a utrpěla vážná zranění
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na veřejnost se s prosbou o pomoc obrací dopravní policisté při objasnění nešťastné nehody, při které byla cestující zachycena ve dveřích autobusu ústecké městské hromadné dopravy (MHD). Žena utrpěla vážná zranění.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že k události došlo v pátek 9. června v 11.00 hodin na zastávce Všebořická. „Při vystupování šestasedmdesátileté cestující z autobusu ji byla přivřena ruka ve dveřích autobusu, který se následně rozjel. Poškozená se snažila vedle autobusu běžet, dokud si jí řidič nevšimnul a nezastavil. Seniorka utrpěla velmi vážné zranění a musela být ihned záchrannou službou převezena do nemocnice, kde je v současné době hospitalizována,“ dodala k nehodě policejní mluvčí.

Policie žádá všechny svědky nehody, aby se přihlásili na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebně. Jejich svědectví může dopravním policistům pomoci k řádnému objasnění všech skutečností této vážné události.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru