V Městských lázních se slavnostně otevřel saunový svět
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Nový saunový komplex byl ve čtvrtek slavnostně otevřen v Městských lázních. Spolu s vedením Městských služeb zařízení otevřela první náměstkyně. Provoz sauny bude pro veřejnost spuštěn v pondělí 16. září.

Rekonstrukce začala kvůli havarijnímu stavu stropu pod saunovým světem. Následovalo vybudování nového hydroizolačního souvrství, aby už nezatékala voda do nosných konstrukcí stropu. Nová je i keramická dlažba s obklady či filtrace a cirkulace v malém bazénku. Společné prostory jsou nově osvětleny LED světly. V parní sauně byla navýšena kapacita, ve finské sauně je zase nové topné těleso.

V obou saunách nyní lze díky vestavěným reproduktorům poslouchat hudbu. Ke zvýšení bezpečí návštěvníků slouží nová SOS tlačítka, s nimiž je možné v případně nutnosti zavolat okamžitou pomoc. Celkové náklady byly vyčísleny na 3,8 milionu Kč. V následujícím roce by měla proběhnout stavba nového sociálního zařízení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru