Velmi vulgární a opilá žena obtěžovala hosty v baru. Napadla i strážníky, jednoho z nich dokonce pokousala
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 28,. prosince, čtyřicet minut po půlnoci, byla hlídka strážníků vyslána operačním důstojníkem do provozovny Rock Café, z důvodu telefonického oznámení na tísňovou linku městské policie, kdy oznamovatel operátorovi sdělil, že ve zmíněném baru obtěžuje hosty žena, která je dle oznámení pod vlivem návykových látek a je velmi vulgární.

Na místě hlídka jistila ženu, která zde pokřikovala na hosty, její jednání bylo plné vulgarismů a chovala se velmi nevhodně. Hlídka ženu vyzvala k opuštění provozovny a k následnému prokázání totožnosti. Velmi opilá žena však začala strážníkům hrubě nadávat a následně jednoho z nich udeřila do tváře. Hlídka použila proti agresivní ženě donucovací prostředky a ta nakonec skončila v poutech.

Během tohoto zákroku stačila dotyčná kousnout jednoho ze zasahujících strážníků do ruky. Při kontrole na přítomnost alkoholu v dechu strážníci u zmiňované naměřili 2,27 promile alkoholu. Z těchto důvodů byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celý případ převzala k dalšímu šetření pro podezření z trestného činu napadení úřední osoby.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru